hej, nu sitter jag på bussen påväg till st...

hej, nu sitter jag på bussen påväg till sthlm så i helgen kommer det inte bli någon uppdatering på bloggen men jag är tillbaka på måndag. mamma kommer att ta hand om hästarna nu när jag är borta så jag hoppas dom sköter sig nu men det brukar dom alltid göra! ha en trevlig helg allihopa! kram therese!


2010-02-16

hej!

idag fyller wille 7 år!! :D
tyvärr så är jag inte hemma och kan gratta honom men jag hoppas att mamma lyxar till det för honom idag eftersom han blir en stor pojke!:)

G R A T T I S ! ! !


kram therese!

2011-02-15

hej!

idag blev det ingen ridning för det var alldeles för kallt..!
imorgon kommer jag nog inte heller att kunna rida för jag hinner helt enkelt inte... men om det är bra väder på torsdag så ska jag försöka att hinna rida för på fredag far ju jag till sthlm och kommer inte tillbaka förän på måndag..



kram therese!

2011-02-14

hej!

här kommer filmen: 



kram therese!

2011-02-13

mobilinlägg igen! idag så red jag wille på banan och jag hade tänkt ha galoppbommar. på uppvärmningen så red jag mycket i skritt för han brukar alltid bli lite stressad då man kortar tyglarna men idag gick det jättebra! sen när jag skulle börja trava så var han lite seg men han kom igång ganska snabbt. när jag skulle börja galoppera så tjura han emot lite men det gick bra, sen körde jag galoppbommarna några gånger och i början fattade han inte riktigt men sen gick det bra. i slutet av ridpasset så var han jättefin, han sökte stöd i bettet och var lugnt och fin och när jag skulle galoppera igen så tog han en lugn galoppfattning ist för att kasta sig in i den som han oftast brukar göra. det kommer förmodligen en film imorgon från dagen för mamma filmade ett tag, men det är bara om jag hinner med det. kram therese!


2011-02-12

hej!

nu har uppdateringen varit urusel ett tag men nu ska jag ändra mig! för nu ska jag börja träna wille ordentligt.

idag så for jag ut och red och mamma följde med på skrutten och vi tog det bara lugnt eftersom båda har stått ett tag. men det gick jättebra, båda var lite pigga eller wille var lite mer piggare men han skötte sig.
vi red i ca 50min och det blev ett lugnt pass då dom fick trava och wille fick ta en liten galopp.

imorgon har jag tänkt rida galoppbommar med wille för nu har äntligen ridbanan blivit skottad så nu kan jag rida där.

jag hoppas inte att det kommer att snöa nå mer för nu finns det alldeles tillräkligt med snö för alla sporter och sammanhang!

jag vet att det här blev ett litet flummigt inlägg menmen.


kram therese!

2011-02-03

hej! detta blir nu ett mobilinlägg! jag har nyss kommit in från stallet och hovslagaren var här och skodde wille. det gick jättebra, wille blev lite less på slutet men det är okej. så i helgen om jag har blivit frisk så kan jag nog börja rida igen för hans skavsår är typ helt borta, eller det är borta det är bara en kal fläck för håret har inte vuxit ut än. kram therese!


2011-02-01

hej!

asså sorry för att jag inte uppdaterar någonting nu  men jag är sjuk så jag har ingen ork, men jag lovar att då jag blir frisk så ska jag uppdatera som jag aldrig gjort förr :p

kram therese!

RSS 2.0