2011-03-31

hej!
idag så får wille vila igen för jag har fått ett skavsår där man håller tyglarna på ringfingret och det har blivit en ganska stor blåsa så jag vill inte chansa att den ska spricka och det ska bli massa tjafs och sen har jag också blivit trampad på min fot så jag har sjukt ont i den..
men mamma var underbar och for ut och gick med honom idag, det uppskattas!

kram therese

2011-03-29

hej!

idag så blev det ett mixat ett ridpass med först dressyr sen lite markarbete och sen hoppa jag några skutt på ett kryss på drygt 30cm.
han var lite konstig idag men vi tror att det var något djur i närheten för han betedde sig väldigt konstigt men så kan det vara ibland.

imorgon kommer wille att få vila om jag kanske inte tar ut honom på en kort promenad.


jag vill ha SOMMAR!!

kram therese!

2011-03-28

hej!

uppdateringen har inte varit på topp dom sista dagarna men det av olika anledningar..

idag så red jag wille med "halsring" igen och det gick jättebra sen red jag som vanligt i ca 20 min och han var huuur fin som helst då, jag tror aldrig att han har gått så bra sen vi startade om efter skadorna!

imorgon blir det nog ett dressyrpass på ridbanan eller kanske markarbete, det beror på väder och vind och hur banan är men så är planerna.


(arkivbild)

 

kram therese!


2011-03-23

hej!

jag hann tyvärr inte göra något med wille idag för jag var tvungen att fara till stallet drygt 2 timmar tidigare än vad jag brukar pga bilproblem så han fick vila idag, men det mår han inte dåligt av!

imorgon tror jag att jag ska försöka att ge mig ut på en lugnare tur i skogen men vi får se på vilket humör både jag och wille är på annars kanske det blir en promenad eller joggingtur med lydnad, så jag har lite att välja på!

kram therese!

2011-03-23

hej!

sitter nu på a-torp och väntar på att mamma ska sluta så vi kan fara hem.
just nu verkar det som om att jag kommer hinna göra någonting med wille men jag vet inte riktigt vad än men det bli nog ett skrittpass ut i skogen men kanske lite trav.

uppdaterar mer om det ikväll!


youtube kvalla...

kram therese!

2011-03-22

hej!

nu har vi äntligen fixat våran dator, eller den funkar iaf än så länge, så nu kan jag börja blogga igen! men tyvärr så är dom flesta bilderna borta men det är saker som man får leva med..

nu håller våran ridbana på tina fram för fullt och det är en enda lervälling där nu så det går absolut inte rida där som den e nu.
eftersom jag inte kan rida ut på wille så har jag lite svårt att hitta på vad jag ska göra nu när inte ridbana finns och vi har ingen bil att dra finkan med så vi kan inte fara in till stallet heller. men jag får komma på någon lösning. ni kanske har någon bra?

idag så for jag ut och gick med wille i grimma och grimskaft och han verkade tycka att det var rikigt roligt för han var framåt och pigg men han lyssnade jättebra ändå! det blev ca 2km som jag gick och jag tyckte det räckte för det är så mörkt här ute i skogen och både jag och wille "ogillar" att vara ute när det är rikigt mörkt.

imorgon vet jag inte om jag hinner göra någonting med honom för det ska bakas tårta sen har jag ridning på stallet sen far jag ju till stan, så vi får se om det bara blir en promenad imorgon också eller om han helt enkelt får vila.


ni får en arkivbild pga av att nästan alla andra bider är borta

kram therese!


2011-03-17

hej!
sitter nu hos kompis och blogga från hennes dator för våran funkar inte.. så jag vet inte hur bra uppdatering det kommer bli nu.. det beror på hur fort vi kan få våran dator lagad...
men iaf så idag fick wille vila igen eftersom det fortfarande int eär bra i min höft så känner jag att jag hellre vilar en dag extra och hoppas på att det ska vara bra imorgon än att jag chansar och sen ha ont länge ist.
det var egentligen allt jag hade och säga
kram therese!

2011-03-16

hej!
 
alltså förlåt för dunder dålig uppdatering nu dom senaste dagarna men det är så att jag helt enkelt inte har haft tid att sitta vid datorn.. men nu ska det bli ändring på det om det inte blir så att våran dator har pajjat, jag vet inte riktigt, den var inte riktigt 100 när jag for hemmifrån men.
nu ska ni få en snabb uppdatering av det ni missat:

måndag: jag och marcus for ut och gick med hästarna i kansk 30 min och då fick dom också trava av sig braa lite grand. det gick jättebra! både hästarna var lugna och lyssnade bra. lite pigga men det var bara för att dom var glada att få komma ut och röra på sig.

tisdag:
jag bestämde mig för att prova tömköra wille lite på banan och i början gick det väl sådär men efter ett tag så gick det hur bra som helst, han tog stöd och jobbade bra med ryggen och så, det blev ca 60min.

onsdag: idag fick wille vila för jag orkade inte stressa idag + att jag har fruktansvärt ont i min höft och sem har jag ju vanlig ridning på ridhuset på onsdagar så han fick en välförtjänt vilodag!

imorgon vet jag inte vad jag ska göra, om jag bara ska ta ett lugnt dressyrpass på ridbanan eller om jag ska ut och springa lite med honom. det beror helt på hur det är med min höft imorgon.

bjussar på en bild för att jag varit så dålig med uppdateringen:


kram therese!

2011-03-13

hej!

idag så hade jag tänkt att hoppa på banan det var så dåligt underlag så jag hoppa bara några språng. det gick ganska bra, han var lite stökig men han skötte sig ändå.

jag hoppas att vi snart kan fixa våran bil och finka så jag kan fara in till stallet och hoppträna lite grand där.

här kommer en bild från dagen:


kram therese!

2011-03-13

hej!

här kommer bilder som jag skulle ha lagt ut igår men dom kommer nu ist:













kram therese!

2011-03-12

hej.

idag så red jag barabacka på ridbanan med typ "halsring" fast jag hade träns också ifall det skulle hända något.
wille var jättefin och lyssnade hur bra som helst! jag tror nästan att jag ska byta inriktning med han, hahah näe men det var riktigt kul att se.
mamma fotade lite grann så vi får se om det kanske kommer några bilder ikvälll annars imorgon!



kram therese!

2011-03-11


my heart is beating for you ♥

2011-03-09

hej!

idag for jag ut och gick med wille och det blev ca 40 min lång promenad. det var riktigt mysigt och trevligt.
imorgon så blir det nog att fara ut och rida om jag inte hittar på nå roligare.



kram therese

2011-03-08

orka med fjortisjävlar som sitter och kommenetarar anonymt...
ni vet inte ens ett skit om det ni kommenterar om, ni vet ingenting om hästarna, ni vet ingenting om ryttaren...
så lägg av... gör något vettigt med era liv ist för att kränka ner på andra som ni inte ens känner...!

2011-03-06

hej!

idag blev det bara en lugn skrittur för willes del och det gick bra han var lugn och avslappnad men jag var inte på topp.. när jag kom in och kollade om jag hade feber så visade termometern 38 grader... så vi får se om jag kan rida imorgon eller om jag ska ligga sjuk i flera nummer nu då...

här kommer hoppfilmen från igår, kom ihåg att vi inte har hoppat på 4 månader..!

VARFÖR KAN JAG INTE LÄGGA IN FILMEN I INLÄGGET?!?!?!? NÅGON SOM KAN HJÄLPA MIG?!?!?

här är iaf länken...
http://www.youtube.com/watch?v=BjqUIhY8Cv0

HATA BLOGG.SE!!!!!



nu har jag lyckats fixa det så här kommer filmen:


kram therese!

2011-03-05

hej!

idag så hoppade jag lite på banan och det gick faktiskt hur bra som helst med tanke på att det är 4 månader sen jag hoppade sist och wille har inte hoppat på 5 månader! (pga min skada)
det blev inget avancerat utan jag hoppade 5½.
det kommer kanske en film imorgon om jag hinner med.
imorgon kanske det bara blir en skrittur för willes del för jag ska srtorstäda i stallet och finkan ska skottas fram och andra saker så vi får se vad jag hinner med.



kram therese

2011-03-04

hej!

idag for jag ut och galopperade av wille och han tyckte det var jättekul, han var väldigt irriterad pga blåsten men jag hade både bomull och luva på honom så det gick hyffsat bra!

nu har ridbanan börjat tina fram så jag kommer troligen inte kunna rida där på några dagar så det kommer att bli mycket uteritter nu närmaste tiden!

kram therese!

2011-03-03

hej!

igår hann jag aldrig uppdatera.
men jag hann iaf rida igår även om jag trodde att jag inte skulle hinna. det blev ett barbacka-pass på ridbanan och han var inte så arbetsvillig men han tog galoppfattninarna jättebra utan att börja bråka och hoppa omkring och stå på bakbenen, så det var ett STORT framsteg.

idag hade jag tänkt hinna rida ut medans det var ljust ute men eftersom det blåser så himla mycket idag och wille är jättekänslig mot blåst så får han vila idag ist men det kan hända att jag går ut och kör lite NH men honom eller bara far ut på en kort promenad så han får röra på sig.



kram therese!

2011-03-01

hej!

nu har det inte varit någon uppdatering på ett bra tag pga av att jag har varit bortrest ganska mycket men nu ska det bli ändring på det!

idag så red jag iaf wille lite lugnt på banan och han var jättefin, tog stöd och lyssnade jättebra. det kändes så bra att det gick så bra första gången på "länge" alltså att han har vilat ett tag och nu gick det bra! i mitten av ridpasset så blev han lite bråkig, men efter lite galopp så gick det jättebra!
jag red inte så länge utan det blev 30-40min och mycket skritt.

imorgon hinenr jag inte rida så wille får vila.

men på torsdag så tror jag att jag ska ut en stund om jag hinner innan det blir mörkt, annars blir det ett pass på ridbanan.



kram therese!

RSS 2.0